Mesajul CUTREMURĂTOR postat de o mamă pe YouTube, cu puţin timp înainte să moară a făcut ocolul internetului / VIDEO


Cei doi copii ai lui Jennifer Johnson sunt prea mici ca să înţeleagă de ce mama lor a murit luna trecută, însă mesajul video emoţionant pe care ea l-a postat pe YouTube într-un efort de a strânge bani pentru operaţia pe care trebuia s-o facă pe cord, va rămâne o amintire pentru ei în anii ce urmează, relatează jurnalul.ro.

Însarcinată cu al doilea copil şi proaspăt logodită de 24 de ore, Jennifer afla în urmă cu câţiva ani că suferea de o boală crunta de inimă. Femeii în vârstă de 30 de ani i s-a montat un pacemaker, însa problemele sale nu au încetat. După o perioadă de timp, medicii au descoperit că unul dintre cabluri s-a desprins, iar ea trebuia sa fie operată din nou, scrie Daily Mail.

Pentru că avea nevoie de bani, Jennifer a postat în luna octombrie un mesaj video pe Youtube, în care şi-a povestit viaţa în 4 minute, vorbind despre cei doi copii Micayla şi Malykai şi explicând prin ce probleme trece.

Jennifer a reuşit să strângă 440$ şi a fost operată pe 14 decembrie, însă, din cauza complicaţiilor, a murit trei zile mai târziu. 

Urmăreşte mai sus mesajul postat de Jennifer Johnson:

sursa: jurnalul.ro


Comments