Bebelușul care s-a născut dependent de droguri! Gesturile sale te vor face să plângi / VIDEO


Un bebeluș dependent de droguri face înconjurul lumii, iar povestea sa este cât se poate de tristă și de gravă și o lecție pentru toți, relatează spynews.ro.

Braxton s-a născut cu o dependență de droguri, după ce mama lui a luat heroină în timpul sarcinii fratelui său mai mare, iar apoi s-a tratat cu metadonă, un înlocuitor al drogurilor. Bebelușului îi tremură piciorușele incontrolabil, încă de când s-a născut, ca semn al sevrajului de care suferă și nu este vinovat cu nimic.

Narcoticele pe care le-a consumat mama lui fac acum parte din organismul lui Braxton, ca și cum ei ar fi consumatorul de stupefiante.

Fratele lui mai mare s-a născut dependent de heroină. Mama celor doi copii, Clorissa Jones, a declarat că în timpul sarcinii cu primul copil își injecta heroină, însă a scăpat de dependență și se tratează cu metadonă. Când a rămas însărcinată cu Braxton, Clorissa se trata cu metadonă și susține că a scăpat de dependență și încearcă să-și ajute copiii să scape la rândul lor. 

Braxton are însă dificultăți atunci când mănâncă, dar este unul dintre cei norocoși, pentru că mama lui face tot posibilul să îl ajute. Clorissa face parte acum dintr-un program pentru mamele dependente de droguri, care a ajutat-o să îi salveze viața copilului ei.
Din 2010 și până acum, nu mai puțin de 110 copii au murit din cauza părinților toxicomani, iar autoritățile americane reportează în fiecare an copii născuți dependenți, informează metro.co.uk..

sursa: spynews.ro


Comments