Bărbatul care a fost închis la 25 de ani și care a revenit în societate la 69 de ani. Cum reacționează la tehnologiile din 2015 / VIDEO


Otis Johnson a fost eliberat recent din închisoare după ce a petrecut 44 de ani după gratii. Avea 25 de ani când a fost condamnat și a fost eliberat la 69 de ani.

Revenit în societate după 44 de ani, totul, dar totul i se părea diferit, dar și ciudat. Orașul, oamenii, parcurile, magazinele, toate arăta atât de diferit față de lumea pe care a lăsat-o în urmă și pe care a purtat-o în memoria sa aceste decenii de detenție.

Johnson a oferit un interviu pentru Al Jazeera în care povestește cum a fost întâlnirea cu anul 2015. Acestea nu contenea să-și manifeste uimirea și să zâmbească ca un copil când vedea tot felul de lucruri noi despre existența cărora nici nu bănuia. “Pietonii vorbesc cu ei înșiși. Oamenii au fire în urechile lor, arată toți ca niște agenția CIA”, spune zâmbind acesta.

I-a fost cu adevărat dificil să aleagă mâncarea din magazin din sutele de produse. “Să fii parte a societății este un sentiment uimitor, știi? Iubesc să stau în soare, să fac observații asupra oamenilor. E superb să fii liber”, mărturisește acesta.

sursa: inspiro.md


Comments