Acești foști îndrăgostiți s-au întâlnit pentru prima dată după 30 de ani de la despărțire. WOW! / VIDEO


În îndepărtatul an 1988, o pereche minunată s-a despărțit: artista sârbă Marina Abramovic, a decis să se despartă de iubitul ei Uwe Laysispenom, mai bine cunoscut sub pseudonimul de Ulai. Și, la fel ca toți oamenii neordinari, modul în care au ales despărțirea, a fost unul neobișnuit, și chiar pe alocuri artistic și dramatic. Foștii iubiți s-au îndreptat spre părțile opuse ale Marelui Zid Chinezesc și au mers unul în întâmpinarea celuilalt. Când căile lor s-au intersectat, ei s-au îmbrățișat pentru ultima dată, și-au spus la revedere pentru totdeauna după care au dispărut unul din viața celuilalt.

Dar viața întotdeauna ne oferă surprize. În 2010, artista a organizat un spectacol de artă la Muzeul de Artă Modernă din New York. Ideea era următoarea, Marina pentru un minut petrecut în tăcere trebuia să facă un schimb de priviri cu orice vizitator care stătea în fața ei. Aceste momente de interacțiune dintre două persoane au fost înregistrate de o cameră de filmat.

În tot timpul de prezentare (peste 716 de ore), artista sa uitat în ochii a 1.500 de spectatori. Și iată că a venit momentul când în fața ei s-a așezat bărbatul pe care ea nu l-a văzut timp de 30 de ani...


Comments