Oamenii l-au ignorat timp de 35 de ani, până când EA i-a deschis un cont de Facebook. Ce s-a intamplat apoi? INCREDIBIL / VIDEO


Raimundo Arruda Sorinho are 77 de ani si a trait in ultimii 35 de ani pe strazile din Sao Paulo, din Brazilia. Barbatul a fost cunoscut de catre localnici drept cersetorul cu hartia si pixul care isi petrece mai toata ziua scriind. Partea rea, insa, a fost faptul ca nimeni nu a avut curajul in tot acest timp sa se apropie de Raimundo pentru a afla ceea ce avea sa-i schimbe ulterior viata.

Iata ca intr-o zi de acest barbat s-a apropiat Shalla Monteiro, o femeie cu inima mare care i-a schimbat radical viata. Astfel, femeia a aflat ca acest cersetor se deosebeste de multi altii prin faptul ca compune poezii si scurte povestiri, in ciuda faptului ca traieste sub cerul liber. Shalla a fost impresionata de scrierile barbatului si a decis sa deschida un cont pe facebook pentru a le publica. In scurt timp, povestea lui Raimundo a ajuns in inimile a peste 120 de mii de oameni, care au fost impresionati pana la culmi de viata barbatului.

Deasemenea, cu ajutorul retelei de socializare, Raimundo si-a gasit si fratele despre care nu mai stia nimic de ani de zile. Mai mult, barbatul a decis sa isi schimbe viata: s-a tuns, a reusit sa isi gaseasca o o casa si a ramas bun prieten cu Shalla, omul care a stiut din prima clipa ca in spatele aspectului neingrijit se ascunde un adevarat geniu.


Comments