Momentul incredibil în care un doctor întoarce bebelușul în burtica mamei doar cu mâinile / VIDEO


Daca copilul din burtica ta isi face de cap si nu vrea sa se aseze cu capul in jos inainte de nastere, iti aratam in acest video cum se poate face acest lucru fara instrumente medicale.

Christy Rojas, din California, SUA, locuia in 2013 in Australia, cand era insarcinata cu cel de-al doilea copil, impreuna cu sotul si cu fiul mai mare. In a 28-a saptamana de sarcina, a aflat cu groaza ca copilul sta in burta cu picioarele in jos, ceea ce facea ca dorinta ei de a naste pe cale naturala, acasa, sa fie practic imposibil de indeplinit, relateaza Daily Mail.

Pentru ca in situatia in care se afla putea sa nasca prin cezariana, Cristy a cautat o solutie prin care bebelusul ei sa fie intors. A incercat mai multe metode, inclusiv acupunctura si, intr-un final, a ajuns la un obstetrician din Sydney, Andrew Bisits, care utilizeaza doar mainile pentru a intoarce copilul.

Priveste video-ul de mai sus pentru a face cunostinta cu tot procesul in care are loc intoarcerea bebelusului in burtica mamei. Momentul este unic si nu toti medicii sunt capabili de asemenea minunatii.


Comments