La 16 ani, un monstru a lăsat-o gravidă. 77 de ani mai târziu, ea se întâlnește cu fiica pe care a abandonat-o / VIDEO


În 1928, Minka Disbrow în vârstă de 16 ani se afla la un picnic în pădure, atunci când a fost atacată și violată de către un necunoscut. Deodată, această fată inocentă a rămas însărcinată și îngrozită. Copilul a fost născut în secret, a fost numit Betty Jane, și plasat spre adopție.

Timp de decenii, Minka a scris scrisori încearcând să afle noutăți de la fiica ei. Ea nu a contenit să o iubească și să se roage pentru dânsa, chiar dacă nu a crezut că o va revedea vreodată.

Aproape 80 de ani mai târziu, Minka a șoptit o rugăciune: "Doamne, aș vrea să o văd pe Betty Jane înainte să mor. Promit că nu o voi deranja și nu îi voi întrerupe viața ei. Vreau doar ca ochii mei să se bucure de chipul ei." Fără știrea lui Minka, un judecător a eliberarat înregistrările de adopție sigilate ale fiicei sale în vârsta de 77 de ani. Curând, telefonul lui Minka a sunat cu vești pe care atât de mult le aștepta.

Urmăriți clipul video de mai sus pentru a viziona uimitoarea reuniune între mamă și fiică. Am văzut multe reuniuni de acest gen, dar nici unul la fel de puternic și nuanțat ca acesta.



Comments