Mama îl înfășurează asemeni unei mumii, dar când ea face asta în baie, sunt în lacrimi...


În vârstă de paisprezece ani Jonathan Pitre din Russell, Ontario este un fan pasionat de hochei. El iubește orașul său natal Ottawa Senators și mereu a visat să joace hochei. Dar, din nefericire, el nu a avut niciodată această ocazie.

Jonathan, alias "Copilul Fluture", suferă de epidermoliză buloasă (EB), o afecțiune genetică rară a pielii denumită în mod obișnuit ca "cea mai proastă condiție despre care nu ai auzit vreodată". Jonathan sa născut cu EB, petrecându-și întreaga viață în durere insuportabilă. Pentru a ajuta lîn gestionarea stării lui și de a preveni infecția, Jonathan și mama sa Tina trebuie să treacă prin cel mai chinuitor proces zilnic al lui Jonathan - baia. Urmăriți clipul video de mai jos pentru a înțelege ce vreau să spun.

În ciuda provocărilor zilnice,  puterea, caracterul și curajul lui Jonathan îl ajută să trăiască mai departe. Jonathan este ambasadorul organizației DEBRA Canada, o organizație non-profit și de caritate dedicată pentru a oferi sprijin familiilor afectate de epidermoliza buloasă, și pentru a spori gradul de conștientizare a canadienilor pentru această boală.

Comments