Acest tânăr de 23 de ani a devenit TATĂ și BUNIC într-o singură zi. CUM? ULUITOR!!!


Din când în când, o poveste îți traversează calea și este atât de remarcabilă, încât îți taie respirația.

Tommy Connolly era un student ca toți ceilalți la un colegiu. Studia din greu, era prietenos și avea și un loc de muncă part-time. Când nu era la ore, el mergea la antrenamente pentru a deveni un sprinter campion.

Dar cu un singur mesaj pe Facebook, toată viața lui Tommy s-a schimbat pentru totdeauna. Acum, el îngrijește de fiica sa și de un nepot, în același timp lucrează din greu pentru a-și susține diploma.

Povestea lui este atât de emoționantă, încât a luat cu asalt lumea virtuală. Oamenii sunt atât de impresionați de către povestea lui Tommy, încât în doar 18 zile, au adunat peste 40.000 dolari pentru a-l sprijini financiar.


Tommy Connolly era un student în vârstă de 23 de ani, un atlet, și lucrător part-time, atunci când viața sa s-a schimbat într-o clipită. Fără nici o notificare, el a devenit tată - și șapte zile mai târziu, a devenit și bunic.



Totul a început când Tommy a primit un mesaj pe Facebook de la verișoara sa, de 17 de ani, Angela *. În anii în care nu s-au văzut unul pe altul, Angela a trecut printr-o tragedie. După lupta sa cu dependența și după ce a fost exmatriculată de la școală, Angela s-a pomenit însărcinată, fără adăpost și fără familie. Ea a ajuns să-i scrie lui Tommy într-un act de disperare.



Tommy nu s-a gândit de două ori. Fără ca Angela să-i ceară, el a adus-o acasă și a adoptat-o legal; el a vrut să se asigure că ar putea "păstra copilul, să nu rămână pe străzi, și să aibă o viață mai bună." O săptamâna mai tarziu, ea a dat naștere unui fiu. Tommy își făcea temele în spital în timp ce ea își revenea după naștere.



Acum, în timp ce Tommy își continuă studiile, el lucrează full-time pentru a-și sprijini noua sa familie - și o face din suflet. "Nu e vina ei", a declarat Tommy despre verișoara sa. "E doar o fetiță care avea nevoie de ajutor."



În timp ce vestea despre generozitatea lui Tommy sa răspândit în întreaga lume, el rămâne umil și neimpresionat de faptele sale. "Știu că ce am făcut este un lucru foarte bun, dar în același timp mă simt vinovat să primesc atâta atenție", a spus el.



El nu se consideră un erou și speră că mai mulți oameni îi vor ajuta pe alții atunci când vor putea. "Dacă e unul sau doi ani din viața mea pe care am să-i pun în așteptare, pentru a mă asigura că două vieți vor fi salvate, atunci acești ani nu îi consider pierduți în zadar."

Comments