Nu o să-ți vină să crezi de ce această fetiță de 11 ani se mărită. Mi-au dat lacrimile!


Mai jos, îl vedeți pe Jim Zetz, în vârstă de 62 de ani, din Murrieta, California, Statele Unite ale Americii, care merge spre altar cu mândrie împreună cu fiica sa, Josie, în vârstă de 11 ani, la data de 14 martie 2014, și care ulterior îi pune inelul de aur pe degetul arătător. Te întrebi probabil, "Acest bărbat își lasă fiica de 11 ani să se căsătorească ?! E nebun!" Motivul, totuși, nu este cel la care te-ai gândit.


Jim, de fapt se află într-o etapă avansată de cancer pancreatic, iar Josie nu va ajunge să-și vadă tatăl la nunta sa, din nefericire. Ea a avut o dorință, ca tatăl să asiste la nunta ei.


Totul a fost organizat de Lindsey Villatoro, care a vrut să facă ceva uimitor pentru această familie, Fiind hotărâtă să creeze un moment special, ea a mers pe la oameni și a adunat suficiente fonduri pentru a achiziționa un tort, rochie, flori și catering în timp ce machiajul și coafura au fost asigurate gratuit.

"Într-o zi te trezești și realizezi că a-i posibilitatea de a schimba viața cuiva în bine. Ai o idee, nu gândi de două ori, dar realizeaz-o."

Vezi imagini de la nuntă în video-ul de mai sus!

Comments