Șeful a urmărit-o să vadă unde pleacă după orele de muncă. Ce a văzut te va atinge la suflet. EMOȚIONANT


Acest puternic scurtmetraj, care se bazează pe o poveste adevarată, te va face să gândești de două ori înainte de a judeca pe cineva. De asemenea, filmulețul încurajează femeile să descopere și să realizeze frumusețea lor interioară atunci când vine vorba de a-și umări sufletul și de a face sacrificii zi cu zi.

Un videoclip dintr-o serie serie cunoscută sub numele de "My Beautiful Woman", spune povestea adevărată a unei femei și sacrificiile secrete ale acesteia pe care le face zi de zi. Scurt-metrajul începe arătând devotamentul ei muncă. Ea vine prima la birou și ultima părăsește locul de muncă. Datorită muncii sale asidue, șeful ei îi permite să-și ia în fiecare vinere, zi liberă. Dar în curând, par bârfele de birou cu privire la ce ea într-adevăr face în zilele ei libere. Zvonurile se agită cum că ea ar avea o întâlnire secretă cu un bărbat tânăr.

Ce se întâmplă mai apoi, urmăriți în video-ul de mai sus! Vă garantăm că veți rămâne profund impresionați de această femeie când veți afla adevărul.



Comments