După ce soția sa a murit la NAȘTERE, acest TATĂ cu inima frântă a făcut inimaginabilul...


Când se naște un copil, trebuie să fie cel mai fericit moment din viața oricărui părinte, dar uneori se pot întâmpla complicații neașteptate în sala de nașteri.

Doar câteva ore mai târziu după ce soția lui Carlos Morales Erica a adus pe lume patru copii gemeni perfect sănătoși, o tragedie a lovit această familie. Erica a intrat într-un șoc hipovolemic, o situație de urgență care implică pierderi masive de sânge, si a murit pe 16 ianuarie - înainte ca ea să aibă măcar o șansă de a-și ține nou-născuții în brațe.

Carlos a fost lăsat singur să-și crească cei patru copii: trei fete, Tracy, Paisley, Erica, și un băiat, Carlos Jr. Deși ar fi pierdut orice speranță, el a decis să-și depășească suferința, îmbrățișând cele patru minuni mici pe care Dumnezeu i le-a dat.

"Acești copii deocamdată nu știu ce binecuvântare sunt ei pentru mine. Ei mi-au dat patru motive pentru a trăi ", a spus Carlos.

Cu ajutorul mamei lui Erica, familia și prietenii lui, Carlos îndeplinește rolul atât de mama cât și tată pentru copiii săi frumoași. Și, împreună cu Erica care privește de sus întreaga ei familie, acești copii cu siguranță vor avea o viață uimitoare și întotdeauna vor ști cât de mult mama lor îi iubește.


Comments