Oamenii au fost DEZGUSTAȚI când i-au văzut pe acești doi la o ÎNTÂLNIRE. Acum PRIVEȘTE ce face bătrânul... / VIDEO


Ethan Cole împreună cu bunicul său în vîrstă de 89 de ani au decis să experimenteze prin intermediul rețelei Tinder, o aplicație online extrem de populară pentru dat întâlniri. Astfel, ei au decis că a venit timpul să schimbe ceva în percepția întâlnirilor. Ethan i-a propus bunicului său în vârstă de 89 de ani să-i creeze un profil fals, folosind o fotografie veche de zece ani și numindu-l ca fiind un regizor în vârstă de 21 de ani.

Apoi, distracția adevărată a început. După ce a obținut răspunsuri de la mai multe femei necunoscute, cinci dintre ele au fost deacord să se întâlnească cu "tânărul" pentru o întâlnire oarbă pe care el avea să o înregistreze pentru un viitor film la care el lucrează. După ce femeile au realizat că au venit la o întâlnire cu un bătrân în vârstă de 89 de ani, a urmat veselia.

Au fost focuri de tequila, unele au vorbit despre jucării sexuale, și o vizită surpriză de la Ethan, care încearcă să intervină și să-i strice întâlnirea bunicului său, Joe. Ce se întâmplă, însă, poate doar să vă surprindă!

Comments