Această proaspătă mămică este oarbă, dar ceea ce s-a întâmplat în sala de naștere a schimbat-o pentru TOTDEAUNA / Blind Woman Sees Her Son for the Very First Time


Nimic nu se poate compara cu momentul in care mama isi vede pentru prima data copilasul nou-nascut. 

Insa pana acum, nu am realizat, ba chiar nici nu m-am gandit la faptul, cum s-ar simti o mamica oarba atunci cand nu si-ar putea vedea copilul nou-nascut, atunci cand il tine in brate, il simte, dar nu il poate vedea cat e de frumos... este foarte dureros sa participi la o asemena scena.

Iata ca pentru aceasta femeie pe nume,  Kathy Bietz, neputinta de asi vedea copilul este o realitate dura. Femeia in varsta de 29 de ani din Ontario, Canada, a fost diagnosticata cu boala Stargardt, o tulburare genetica la ochi care cauzeaza pierderea treptata a vederii, atunci cand acea doar 11 ani.

Femeia nu avea mari sperante, pana cand fiul ei Aksel, nu si-a facut aparitia pe lume, iar medicii i-au prezentat un dispozitiv care avea sa-i schimbe radical viata. 
Este vorba despre ochelarii eSight, un dispozitiv care inregistreaza capturi video ale imaginii din fata celui care-i poarta, iar apoi mareste imaginea pe un ecran high-definition. 
Astfel, Bietz a avut o unica posibilitate de a-si vedea copilul nou-nascut, cat si pe sotul ei, deasemenea.

Compania eSight doreste sa ajute cei peste 285 de milioane de oameni cu deficiente de vedere din intreaga  lume, iar prin campania initiata cu ajutorul lui Bietz, eSight a realizat deja o mica sclipire de speranta care este un minunat imbold pentru a incepe si a duce la bun sfarsit scopul propus.

Comments