Acest Copil A Trăit Într-o Gunoiște De La Vârsta De 4 Ani Alături De Alți Orfani. Vei Rămâne Impresionat De Ce A Reușit Până Acum / VIDEO


Este foarte dificil sa ne imaginam un copilas de 2 anisori care cauta mancare printre gunoi si care cerseste bani si droguri pentru tatal sau, dar asta e viata in Cavite City, Filipine. Aceasta este povestea trista a baietelului pe nume Kesz, care nu a mai suportat sa traiasca alaturi de tatal sau si a fugit de acasa la varsta de numai 4 ani. 

Desi aceasta realitate teribila este cu adevarat sfasietoare, pentru Chris ‘Kesz’ Váldez a fost cea mai buna decizie luata vreodata. Pe cand traia la groapa de gunoi, la varsta de 7 ani a fost luat in ingrijire de catre un lucrator comunitar pe nume Harnin Manalaysay. Manalaysay a contribuit la refacerea sănătății băiatul și l-a adoptat ca pe propriul fiu. 

Împreuna, ei au infiintat o Comunitate de Ajutorare a Copiilor (Championing Community Children), o organizatie care oferea sperante copiilor strazii si ii invata cum pot sa-si trasforme vietile spre bine. In 2012 Kesz a luat premiul "International Children’s Peace", iar la tanara varsta de 13 ani el a devenit primul copil din Asia de sud care a castigat acest premiu. De-a lungul anilor Kesz a ajutat peste 10.000 de copii. 

Aceasta poveste incredibila demonstreaza ca miracolele sunt posibile, iar spiritul uman poate sa triumfe in fata a orice.


Comments